Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
26
Aktuální informace k otevření mš
27 28 29 30
Čarodějnický rej
1 2
3
INFORMACE K PRŮBĚHU ZÁPISU DO MŠ PRO ŠKOLNÍ ROK 2021/2022
4
INFORMACE K PRŮBĚHU ZÁPISU DO MŠ PRO ŠKOLNÍ ROK 2021/2022
5
INFORMACE K PRŮBĚHU ZÁPISU DO MŠ PRO ŠKOLNÍ ROK 2021/2022
6
INFORMACE K PRŮBĚHU ZÁPISU DO MŠ PRO ŠKOLNÍ ROK 2021/2022
7
INFORMACE K PRŮBĚHU ZÁPISU DO MŠ PRO ŠKOLNÍ ROK 2021/2022
8
INFORMACE K PRŮBĚHU ZÁPISU DO MŠ PRO ŠKOLNÍ ROK 2021/2022
9
INFORMACE K PRŮBĚHU ZÁPISU DO MŠ PRO ŠKOLNÍ ROK 2021/2022
10
INFORMACE K PRŮBĚHU ZÁPISU DO MŠ PRO ŠKOLNÍ ROK 2021/2022
Sportovní kroužek od 10.5.2021
11
INFORMACE K PRŮBĚHU ZÁPISU DO MŠ PRO ŠKOLNÍ ROK 2021/2022
12
INFORMACE K PRŮBĚHU ZÁPISU DO MŠ PRO ŠKOLNÍ ROK 2021/2022
13
INFORMACE K PRŮBĚHU ZÁPISU DO MŠ PRO ŠKOLNÍ ROK 2021/2022
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Drobečková navigace

Úvod > O nás > GDPR

GDPR

Informace o rozsahu a účelu zpracovávaných osobních údajů (OÚ)

Správce OÚ: 

Bc. Petra Dlauhoweská

Sídlo správce: Mateřská škola Horní Rybníky, Horní Rybníky 29, okres Náchod, IČ: 71294198

Telefon: +420 727 965 777

E-mail: mshornirybniky@mshormirybniky.cz 

Pověřenec pro OÚ: 

Simona Michelová

Telefon: +420 730 510 371

E-mail: michelova@mikroregionupa.cz

Informace o zpracování osobních údajů

Mateřská škola je správce osobních údajů a zpracovává osobní údaje dětí, jejich zákonných zástupců a jimi pověřených osob. Zpracovávány jsou údaje uvedené v evidenčním listu dítěte, tzn. jména, adresy, kontaktní údaje, data narození a rodná čísla. Tyto údaje jsou zpracovávány ve veřejném zájmu a na základě zákona č. 561/2004 Sb. (školský zákon) a jsou zpracovávány za účelem vedení školní matriky, evidence školní jídelny, seznamů dětí, knihy úrazů, označování věcí dětí a seznamů oprávněných osob. Dále jsou zpracovávány audiovizuální záznamy, které slouží pouze k prezentaci činnosti mateřské školy a pro potřeby dětí a jejich zákonných zástupců. Tyto záznamy jsou publikovány na webu mateřské školy, školském portálu Královéhradeckého kraje, Zábrodském zpravodaji, výstavkách prací v mateřské škole i na veřejnosti a na školním tablu. Na základě školského zákona  jsou údaje poskytovány SPC, PPP, Městský úřad (odbor školství, sociální) a ČŠI.

Každý, jehož osobní údaje jsou zpracovávány, má právo požadovat od správce přístup k osobním údajům, jejich opravu, výmaz anebo omezení zpracování a může na rozsah a způsob zpracování podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Dále má právo vznést námitku proti zpracování a právo na přenositelnost údajů. Pokud jsou osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu má  právo kdykoli souhlas odvolat. Mateřská škola nepředává osobní údaje do jiných států a zpracovává osobní údaje pouze v nezbytně nutné míře a má zpracovány vnitřní postupy pro jejich zabezpečení.

Kontaktní údaje správce: Mateřská škola Horní Rybníky, Horní Rybníky 29, okres Náchod, se sídlem Horní Rybníky 29, Zábrodí, +420 727 965 777, email: mshornirybniky@mshornirybniky.cz

Kontakt na pověřence pro ochranu osobní údajů: Simona Michelová, telefon: +420 730 510 371, email: michelova@mikroregionupa.cz 

Přílohy